Eksem og problemhud

Eksem af dårlig fordøjelse

Allergiske reaktioner i kroppen kan også udløses, hvis man ikke nedbryder sin mad ordentligt. F.eks. skal proteinstoffer normalt nedbrydes til højst 2 aminosyrer, før de optages i kroppen.

Ved en dårlig fordøjelse, kombineret med en utæt tarmslimhinde, som mange har på grund af en dårlig kost og forkert tarmbakterieflora, og eller grundet belægninger, kan man optage stumper af ikke helt nedbrudt protein, f.eks. 7-8 aminosyrer i kæde, og de virker som hormonlignende stoffer – peptider, der dels forstyrrer immunsystemet, dels kan virke som gifte på hjernen og nervesystemet.

Peptiderne udskilles med urinen, ofte først efter flere måneder, og kan påvises hos bl.a. Nordic Laboratories i København, der også kan undersøge for andre forstyrrelser i mave-tarmfunktionen.

En sund og afbalanceret tarmbakterieflora har stor betydning for hudens tilstand og modvirker eksem. Allerede den gravide mor skal sikre sig, at hendes tarme indeholder de rigtige og sunde bakterier. En sund balance i tarmbakteriefloraen er livsnødvendig for udviklingen af immunsysteme.

En anden mulighed er at tage tilskud af Probiotika der giver en meget sund og god tarmbakterieflora, hvor sygdomsfremkaldende bakterier og svampe ikke kan trives. Probiotika kan købes her på min webshop el i helsekost butikker landet over. jeg anbefaler den fra NDS ENGHOLMGRUPPEN (Opløses i lunken vand bland evt halv kogt vand med koldt vand la stå ca 15 min rør op og indtag inden senge tid 

Derfor skal du benytte mig

Det siger mine klienter

"​Dygtig og kompetent. Kvalitet, sundhed og sikkerhed i behandlingerne er altid i højsædet."

Lis Hansen

"​...Jeg fik undervejs givet slip på flere af de ting som havde hobet sig op, uden at det var en kamp og kan nu efter behandlingerne mærke en helt anden styrke, ro og glæde indeni. "

Eva Ebbesen Friis

"Fantastisk kvinde som giver fantastiske
​behandlinger!
"

Birthe Bergen Holm

"​Efter 7 behandlinger (hvilket nok er individuelt fra person til person), fik jeg det så godt, at jeg i omkring 1 helt år, ikke døjede med luft, uregelmæssig afføring og smerter pga. Luftophobninger."

Micha Stephanie

Colonklinikken - Klinik for tarmsundhed

Århus

Thomas Koppelsgade 2a
​8000 Aarhus

Esbjerg

Bjrakesgade 13,
​6700 Esbjerg
​Tlf.: 42 74 02 13

Vedr Tidsbestilling kontakt sekretær Mette alle

mandage 12-15 på 42 74 02 13 el send en SMS og bliv ringet op snarest muligt udenfor telefon tiden.

E-mail: colonklinik@gmail.com


CVR: 40329870

fb34

Kontakt klinikken​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt