​Fertilitetsproblemer

Boost dine graviditets chancer

Selvom der ikke findes nogen videnskabelige undersøgelser vedrørende sammenhæng med tarmen og nedsat fertilitet, kan jeg efter 10 år med colon hydro terapien konstatere at fertilitets problemer måske kan afhjælpes ved behandling med colon hydro terapi.

De seneste års erfaringer har vist at behandlinger med Colon Hydro terapi kan have en gavnlig og positiv effekt på flere kvinder med fertilitets problemer.​

Vi har erfaring med at hjælpe kvinder med bla. PCO, endometriose og eller kvinder med uforklarlig barnløshed. Der findes desværre ingen forskning på området og ved henvendelse til fertilitets klinikkerne vises ej heller interesse for at forske i tarmens indflydelse på barnløshed men vores mange positive resultatet taler for sig selv.


​Læs evt nogle af de personlige beretninger på vores nye hjemmeside som går i luften på mandag ;)
​De præcise mekanismer bag sammenhængen med fertilitets problemer og den positive virkning af colonhydro terapi er ikke bevist men det er det faktum at mange af de vitaminer der er essentielle i forhold til graviditet dannes i tarmen. Derudover har flere af kvinderne med fertilitets problemer haft store mængder gamle belægningen i tarmene som muligvis har tydet på flere divertikler ( i både højre og venstre side ) af tyktarmen svarende til nederst i højre side og nederst i venstre side som sansynligvis trykker på æggestokke æggeledere og livmoder så normal æggeløsning hindres?

Så kunne fertilitets problemer evt hænge sammen med udposninger?? Det tyder vores erfaringer meget på. Men hvis kroppen ligeledes også er fyldt med gammelt affald og affaldsstoffer (ligesom tandsten) hvis man aldrig har børstet tænder ja så opstår der ligesom i tænderne huller og betændelse. Nøjagtig det samme sker i tarmene men vi hører bare aldrig om det. Hvorfor??

​Når tarmen blir utæt pga irritation ( irriteret tyktarm) ja så siver affaldsstofferne over i blod muskler led og bindevæv hvilket giver en masse forskellige gener og et af generne kan bl.a. være fertilitetsprob pga affaldsstoffer ku man forestille sig.. Ligesom vigtige graviditets vitaminer ikke blir optaget el dannet i tarmen pga belægninger.

Alt for mange danske par har fertilitets problemer og hvorfor ikke forsøge at afhjælpe dette på en skånsom og mere naturlig måde via colon hydro terapi som terapi form. Udover selv at have været blevet gravid vha colon hydro terapi har jeg de sidste 10 år haft hjulpet over 70 kvinder til at opnå graviditet, vha colon hydro terapi og de gavnlige effekter et har på bl.a. hormon produktion, vægttab, sukkertrank m.m.

Vi har gennem årene fået mange tilbagemeldinger fra patienter, som på trods af fertilitetsproblemer,er blevet gravide efter behandlinger med skylninger og kostomlægning.

Vi kender ikke den eksakte årsag, men formoder at kroppen får lettere ved at fungere normalt, når den bliver udrenset med skylninger og kostomlægning​

Tarmskylning udføres på klinik i Esbjerg og Århus.​

Derfor skal du benytte mig

Det siger mine klienter

"​Dygtig og kompetent. Kvalitet, sundhed og sikkerhed i behandlingerne er altid i højsædet."

Lis Hansen

"​...Jeg fik undervejs givet slip på flere af de ting som havde hobet sig op, uden at det var en kamp og kan nu efter behandlingerne mærke en helt anden styrke, ro og glæde indeni. "

Eva Ebbesen Friis

"Fantastisk kvinde som giver fantastiske
​behandlinger!
"

Birthe Bergen Holm

"​Efter 7 behandlinger (hvilket nok er individuelt fra person til person), fik jeg det så godt, at jeg i omkring 1 helt år, ikke døjede med luft, uregelmæssig afføring og smerter pga. Luftophobninger."

Micha Stephanie

Colonklinikken - Klinik for tarmsundhed

Århus/Esbjerg

Esbjerg

Bjarkesgade 13,
​6700 Esbjerg
​Tlf.: 42 74 02 13

Tlf.: 42 74 02 13 (telefontid alle mandage kl. 9.00-11.00, eller send SMS)

Hvis du ikke kan kontakte os mandage i telefontiden, kan der sendes SMS vedr. forespørgsel på tider til 50 58 11 65.

E-mail: colonklinik@gmail.com


CVR: 40329870

fb34

Kontakt klinikken​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt