Sukker afhængighed​

​Flere og flere mennesker er pga. den moderne kost med for mangle simple kulhydrater som sukker, alkohol, hvidt hvedemel, pasta og koffein samt stress generet af ustabilt blodsukker og dermed opbygget sukkerafhængighed.

Lavt blodsukker giver : træthed, irritabilitet, koncentrationsbesvær, hovedpine, kvalme, svimmelhed, forvirring, vrede . Ved lavt blodsukker opstår en næsten uafviselig sukkertrang

Såvel Candidasvampen som andre svampe og bakterier i tarmen næres af sukker og giver en voldsom nærsten uafviselig sukkertrang. Ved lavt blodsukkeret stiger niveauet af stress hormonerne adrenalin og kortisol dramatisk for at forhindre blodsukkeret i at falde yderligere. Et højt stres niveau er en yderlig belastning for blodsukker balancen. Sukker og stress hænger uløseligt sammen.

Antallet af skylninger planlægges individuelt, men er hyppigst 3 – 4 med 2 uges interval Vejledning omkring kost, eventuelle kosttilskud og hvilke følelser tarmen og bugspytkirtlen er forbundet med, er en fast bestanddel af behandlingen.

Kontakt os hvis du er i tvivl om du lider af sukkerafhængighed.

Tarmskylning udføres på klinik i Esbjerg og Århus.​

Derfor skal du benytte mig

Det siger mine klienter

"​Dygtig og kompetent. Kvalitet, sundhed og sikkerhed i behandlingerne er altid i højsædet."

Lis Hansen

"​...Jeg fik undervejs givet slip på flere af de ting som havde hobet sig op, uden at det var en kamp og kan nu efter behandlingerne mærke en helt anden styrke, ro og glæde indeni. "

Eva Ebbesen Friis

"Fantastisk kvinde som giver fantastiske
​behandlinger!
"

Birthe Bergen Holm

"​Efter 7 behandlinger (hvilket nok er individuelt fra person til person), fik jeg det så godt, at jeg i omkring 1 helt år, ikke døjede med luft, uregelmæssig afføring og smerter pga. Luftophobninger."

Micha Stephanie

Colonklinikken - Klinik for tarmsundhed

Århus/Esbjerg

Esbjerg

Bjarkesgade 13,
​6700 Esbjerg
​Tlf.: 42 74 02 13

Tlf.: 42 74 02 13 (telefontid alle mandage kl. 9.00-11.00, eller send SMS)

Hvis du ikke kan kontakte os mandage i telefontiden, kan der sendes SMS vedr. forespørgsel på tider til 50 58 11 65.

E-mail: colonklinik@gmail.com


CVR: 40329870

fb34

Kontakt klinikken​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt