​Kost og tarm

​Hos os kan du  få råd og vejledning omkring kost - livsstil- vitamin tilskud. 

At kosten har stor indflydelse på din mikrobiota (tarmflora)og tarmfunktion er for de fleste velkendt. Vores moderne kost har gennem en årerække indeholdt alt for mange kulhydrater, hvilket har givet næring til skadelige tarmbakterier og ofte har kosten indeholdt for få grøntsager, som blandt andet giver næring til tarmens gode helbredsfremmende mælkesyrebakterier og den populære nuværende protein baserede kost giver forstoppelse, så at vores kost har stor betydning for vores tarmflora og tarmfunktion er indiskutabelt og ofte kan en justering af kosten afhjælpe problemerne væsentligt. Skal kosten bruges terapeutisk – altså som en behandling vil det ofte være helt individuelt, hvad der er den rette kostanbefaling. 

Tarmskylning / kostvejledning og livsstilsråd mod Forstoppelse / skjult forstoppelse / oppustethed/ IBS symptomer udføres på klinik i Esbjerg.​

Derfor skal du benytte mig

Det siger mine klienter

"​Dygtig og kompetent. Kvalitet, sundhed og sikkerhed i behandlingerne er altid i højsædet."

Lis Hansen

"​...Jeg fik undervejs givet slip på flere af de ting som havde hobet sig op, uden at det var en kamp og kan nu efter behandlingerne mærke en helt anden styrke, ro og glæde indeni. "

Eva Ebbesen Friis

"Fantastisk kvinde som giver fantastiske
​behandlinger!
"

Birthe Bergen Holm

"​Efter 7 behandlinger (hvilket nok er individuelt fra person til person), fik jeg det så godt, at jeg i omkring 1 helt år, ikke døjede med luft, uregelmæssig afføring og smerter pga. Luftophobninger."

Micha Stephanie

Colonklinikken - Klinik for tarmsundhed


Esbjerg

Bjarkesgade 13,
​6700 Esbjerg

Tlf.: 50 58 11 65
​Hvis du ikke kan fange mig på telefonen så kan der sendes SMS vedr. forespørgsel på tider til 50 58 11 65 alle hverdage.

E-mail: colonklinik@gmail.com


CVR nr: 40329870

fb34

Hvad kan jeg gøre for dig?

› Kostråd / vejledning og evt beh til dig med mave tarm problemer: 

Diarré

Forstoppelse

Skjult forstoppelse

› IBS (irriteret tyktarm)

Oppustet mave

​›​ Udposninger

 

Kontakt klinikken​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt