​Kost og tarm

​At kosten har stor indflydelse på tarmflora og tarmfunktion er for de fleste velkendt. Vores moderne kost har gennem en årerække indeholdt alt for mange kulhydrater, hvilket har givet næring til skadelige tarmbakterier og ofte har kosten indeholdt for få grøntsager, som blandt andet giver næring til tarmens gode helbredsfremmende mælkesyrebakterier og den populære nuværende protein baserede kost giver forstoppelse, så at vores kost har stor betydning for vores tarmflora og tarmfunktion er indiskutabelt og ofte kan en justering af kosten afhjælpe problemerne væsentligt. Skal kosten bruges terapeutisk – altså som en behandling vil det ofte være helt individuelt, hvad der er den rette kostanbefaling. Men der findes dog de situationer, hvor justering af kosten ikke afhjælper problemerne. Fx menes vores moderne hygiejne, at kunne være en årsag til kronisk tarmbetændelse, da den muligvis forhindrer, at immunforsvaret kan forholde sig til de forskellige parasitter og bakterier i tilstrækkelig grad – og dermed kan irriteres af harmløse stoffer. Ofte kan kosttilskud der styrker cellerne i tarmslimhinden og dermed danner en beskyttende barriere mod sygdomsfremkaldende stoffer hjælpe på situationer.

Derfor skal du benytte mig

Det siger mine klienter

"​Dygtig og kompetent. Kvalitet, sundhed og sikkerhed i behandlingerne er altid i højsædet."

Lis Hansen

"​...Jeg fik undervejs givet slip på flere af de ting som havde hobet sig op, uden at det var en kamp og kan nu efter behandlingerne mærke en helt anden styrke, ro og glæde indeni. "

Eva Ebbesen Friis

"Fantastisk kvinde som giver fantastiske
​behandlinger!
"

Birthe Bergen Holm

"​Efter 7 behandlinger (hvilket nok er individuelt fra person til person), fik jeg det så godt, at jeg i omkring 1 helt år, ikke døjede med luft, uregelmæssig afføring og smerter pga. Luftophobninger."

Micha Stephanie

Colonklinikken - Klinik for tarmsundhed

Århus

Thomas Koppelsgade 30
​8000 Aarhus

Esbjerg

Bjarkesgade 13,
​6700 Esbjerg
​Tlf.: 42 74 02 13

Vedr Tidsbestilling kontakt sekretær Mette alle

mandage 10.30-12.30 på 42 74 02 13 el send en SMS og bliv ringet op snarest muligt udenfor telefon tiden.

E-mail: colonklinik@gmail.com


CVR: 40329870

fb34

Kontakt klinikken​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt