Forstoppelse​

Behandling af Forstoppelse (hård mave)​

Det er en ubehagelig oplevelse at have en forstoppelse i maven. Dertil hører det, at hård mave kan give hovedpine, dårlig ånde og give influenza symptomer.​

En meget stor del af vores patienter henvender sig på grund af forstoppelse. Hård mave kan føles meget ubehageligt og give anledning til en række yderligere ubehag. Derfor er træg fordøjelse, mavesmerter, oppustet mave, hovedpine, influenza symptomer og dårlig ånde i flere tilfælde en del af problemet.

Heldigvis er det normalt både enkelt og hurtigt at behandle forstoppelse – og det sker i forlængelse af en behandling, der ikke gør brug af afhængigheds skabende afføringsmidler.

Når vi behandler for hård mave gør vi meget ud af at sætte os ind i vores patienternes individuelle situation. Det er din garanti for, at vores behandling rammer plet og er effektiv. Derudover gør vi altid lidt ekstra for vores kunder, og giver rådgivning i, hvordan man bevarer en sund mave i hverdagen. Det er nemlig den bedste forudsætning for at undgå en ny forstoppelse.

Herunder kan du læse mere om hvad der typisk giver forstoppelse, samt hvordan det typisk føles.​

​Hvad er årsagen til hård mave?

Når tyktarmen bevægelser hæmmes, resulterer det i hård mave. Funktionen i din tyktarm hæmmes når du ikke er opmærksom på at spise en fiberholdig kost, drikker for lidt væske (vand) eller dyrker for lidt motion.

Generelt er en sund og varieret kost, en god væskebalance og regelmæssig motion godt for hele kroppen og herunder også mavens funktion, men andre ting kan forudsagde forstoppelse. Eksempelvis kan det at holde sig, selvom man føler træng til at besøge toilettet, også være skyld i problemet.

Hvordan føles en forstoppelse?

Typisk er det en ubehagelig fornemmelse, der kan gå hen og blive decideret smertefuld, som man også kender det fra irriteret tyktarm. Det kan endda virke forstyrrende for ens daglige liv, når man er nødt til at tage hensyn til en besværlig mave i sine sociale interaktioner og i løbet af dagen på jobbet.

Typiske symptomer på forstoppelse er hård afføring, hvor det føles som om der er en blokering i vejen. Derudover kan tidligere nævnte symptomer (træg fordøjelse, mavesmerter, hovedpine, kortere influenzalignende symptomer og dårlig ånde) opstå.

Har du mistanke om forstoppelse eller hård mave? Kontakt Colonklinikken - Klinik for tarmsundhed og få hurtig hjælp og rådgivning.​

Derfor skal du benytte mig

Det siger mine klienter

"​Dygtig og kompetent. Kvalitet, sundhed og sikkerhed i behandlingerne er altid i højsædet."

Lis Hansen

"​...Jeg fik undervejs givet slip på flere af de ting som havde hobet sig op, uden at det var en kamp og kan nu efter behandlingerne mærke en helt anden styrke, ro og glæde indeni. "

Eva Ebbesen Friis

"Fantastisk kvinde som giver fantastiske
​behandlinger!
"

Birthe Bergen Holm

"​Efter 7 behandlinger (hvilket nok er individuelt fra person til person), fik jeg det så godt, at jeg i omkring 1 helt år, ikke døjede med luft, uregelmæssig afføring og smerter pga. Luftophobninger."

Micha Stephanie

Colonklinikken - Klinik for tarmsundhed

Århus

Thomas Koppelsgade 30
​8000 Aarhus

Esbjerg

Bjarkesgade 13,
​6700 Esbjerg
​Tlf.: 42 74 02 13

Vedr Tidsbestilling kontakt sekretær Mette alle

mandage 10.30-12.30 på 42 74 02 13 el send en SMS og bliv ringet op snarest muligt udenfor telefon tiden.

E-mail: colonklinik@gmail.com


CVR: 40329870

fb34

Kontakt klinikken​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt