Det siger mine klienter

Det siger vores klienter om os​

​Stine udtaler:

Hej

Jeg vil lige dele min historie og erfaring med Colon terapi med jer. Jeg har hele mit liv haft problemer med fordøjelsen. (fik feberkrampe som 2 årig og derfor en frygtelig masse medicin) Jeg har hormonforstyrrelsen PCOS og har altid fået at vide, at jeg skulle have hjælp til at blive gravid. Jeg har været igennem 3 fertilitetsbehandlinger og alle 3 mislykkedes. Efter at min krop gik helt “bananas” efter alle de hormonpiller og indsprøjtninger havde jeg taget på og fik derfor at vide, at de kun ville hjælpe igen hvis jeg tabte mig. Jeg hørte så om Colon Terapi og tog kontakt til Maiken i Esbjerg. Efter 2 behandlinger kom min menstruation og efter ca 5 behandlinger var det lykkes at blive naturlig gravid. Det var som om at der slet ikke har været den plads og “atmosfære” omkring livmoderen før, som der burde. Min kæreste og jeg venter en sund lille dreng til Januar Så hermed min varmeste anbefaling af Colon terapi og ikke mindst Maiken for hendes professionalisme og fantastiske væsen.

TAK for din viden og hjælp.

Mette udtaler:

Hello people ^^… jeg har været ude ved Maiken Andersen 3 gange nu, og det er så absolut ikke noget jeg har fortrudt… jeg har fået det så utrolig godt med mig selv efter jeg har fået min tarm skyllet.. det er nu lidt grænseoverskridende… men det er i den grad det værd at overskrive den grænse… jeg har ikke haft den samme livsglæde i lang tid, som jeg har nu… jeg har tabt mig i alt 22 cm på 14 dage (det er så arm, talje, mave og lår).. jeg er så glad for mig selv nu.. det kan i den grad anbefales at få en tarmskylning.. især ved Maiken Andersen ^^… hun er utrolig sød, hun er god at snakke med og så den første gang forklarer hun stort set ale hvad hun gør.. det er meget betryggende syntes jeg.​

​Elsebeth udtaler:

Vil bare lige sige, at det er det bedste jeg nogen sinde har gjort for mig selv. At der ville være en så stor ændring efter bare en behandling er jo fantastisk. Jeg kom med en STOR øm mave og fik derfra uden ondt i mine tarme og min mave var faldet pænt meget. Selv min mand kunne se det. Kan kun varmt anbefale det til andre.

​Anne udtaler:

GI IKKE OP!!!

Jeg er en kvinde på 28 år som i 9år har haft en rygmarvsskade “syringomylie” og 5 Diskusprolaps. For bare et år siden var jeg ved at ende med rollator/kørestol jeg havde voldsomme smerter.

Jeg kom for en læge på Riget, som er den eneste der har kendskab til sygdommen. Begyndte at få noget stærkt medicin “nervemedicin og morfin” begyndte også at gå til fys sidste år hvor jeg kom i genoptræning og behandling 3 gange i ugen. Det begyndte at gå bedre og bedre, mine arme var ikke tunge mere, havde ikke de voldsomme hovedpine anfald osv . Men havde en del lænde smerter og soven ned i mit ben, det blev værre og værre igen trods alt den medicin og det blev også værre med min afføring, kunne ikke komme af med det selv, der kunne gå 10-14 dage i mellem tros alt den afføringsmiddel jeg også tog. Det var et helvede, psyken drillede også, fik også depression medicin som jeg havde taget i 7 år..

MEN… så hørte jeg om tarmskylning fra en veninde, det havde sådan hjulpet hende. Så tænkte det skulle jeg bare prøve. Det bedste jeg har gjort!

Den 1. mdr. fik jeg 4-5 behandlinger derude der kom lidt pr gang men det der kom gjorde at jeg fik mindre smerter i min læn og det soven i mine ben forsvandt jeg havde det psykisk også fantastisk. Så tænkte jeg nu går det godt så behøver jeg ikke mere selvom Maiken sagde der stadig var meget der gemte sin men “opgav” var jo kommet ned på halv dosis i medicin og mine depressions piller var også væk nu… så går der c.a en mdr. så begynder smerterne at tiltage igen og kunne stadig ikke selv komme af med noget rigtig så tænkte det skal jeg bare ikke igen … Maiken havde jo ret måske var der mere .. Så fik jeg tider igen OG HOLD DA OP !!!! Hvad der ikke er kommet ud… i sidste uge var det min 11. Gang der kom der seriøst HUL føj føj men nøj en lettelse i hele kroppen.. Jeg har været så forstoppet at det måtte tage 11 behandlinger men pengene hver .. VÆR JERES EGEN LÆGE nogen gange det eneste de kan er at give medicin , godt ske det hjælper lidt men det ødelægger bare noget andet.. Det er en ond cirkel at komme ind i Så alle sammen GI IKKE OP få de behandlinger der skal til en tarm betyder så meget …i dag er jeg næsten 90% rask på bare et år det er vildt ved at selv finde ud af nogle ting og kæmpe igennem.. er blevet en helt anden kvinde, mor, hustru osv!!!!

Derfor skal du benytte mig

Det siger mine klienter

"​Dygtig og kompetent. Kvalitet, sundhed og sikkerhed i behandlingerne er altid i højsædet."

Lis Hansen

"​...Jeg fik undervejs givet slip på flere af de ting som havde hobet sig op, uden at det var en kamp og kan nu efter behandlingerne mærke en helt anden styrke, ro og glæde indeni. "

Eva Ebbesen Friis

"Fantastisk kvinde som giver fantastiske
​behandlinger!
"

Birthe Bergen Holm

"​Efter 7 behandlinger (hvilket nok er individuelt fra person til person), fik jeg det så godt, at jeg i omkring 1 helt år, ikke døjede med luft, uregelmæssig afføring og smerter pga. Luftophobninger."

Micha Stephanie

Colonklinikken - Klinik for tarmsundhed

Århus

Århus Elkjærvej 36
​8203 Århus

Esbjerg

Kongensgade 13
​6700 Esbjerg

Tlf.: 50 58 11 65
​Tlf.: 42 74 02 13 - Telefontid tirs-tors mellem 10-12

E-mail: colonklinik@gmail.com


CVR: 40329870

fb34

Kontakt klinikken​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt